Info om Ultramine Network


Från och med den 7 April 2018 upphör Ultramine Network. Därmed körs servern Minex Network av föregående personal och ägare.

”Vi är ute efter att starta en ny server som bygger på det Ultramine har skapat, med en ny look, nya regler, ändringar i rankerna och så vidare. Vi känner att detta inte hade varit möjligt utan ett namnbyte just eftersom det blir en del stora förändringar. Det nya namnet är också mer internationellt.” berättar Emynoz.

De som har köpt en rank på Ultramine har mottagit motsvarande rank på Minex Network och slipper därför betala kostnaden igen.

”För oss var det viktigt att de som stöttat vår verksamhet fortsätter få de förmåner och kommandon som ingår i rankerna på Minex.” citerar Emynoz i en livesändning kvällen den 6 April 2018 via serverns officiella youtube-kanal.

Vill du testa på vår nya server Minex Network går det jättebra att logga in med ip-adressen: minexnetwork.com men även föregående ip-adresser till ultramine bör fungera!

Har du frågor angående namnbytet går det jättebra att skicka ett E-post meddelande till minexnetwork@gmail.com eller ansluta till vår Discord server för support via samtal/chatt genom att klicka här.