Support

Kontakta oss

Om du har några frågor, vill komma med synpunkter på hur våra tjänster kan förbättras eller behöver komma i kontakt med en moderator eller administratör går det jättebra att använda sig av följande alternativ för att komma i kontakt med oss:

Metoder

Livechatta (Rekommenderas)
Använd Livechatten för att enkelt komma i kontakt med oss. Denna metod rekommenderas starkt.
Skriva in-game
Discord
Epost
Instagram
Twitter

Vanliga frågor / FAQ

Går det att betala via Swish?
Ja, det går att betala via Swish-appen. Instruktioner för hur du genomför en betalning via Swish finner du på startsidan för Minex Store, http://store.minexnetwork.com
Kan jag bli moderator/admin?
Ja. Det finns dock krav som vi förväntar oss att du ska uppfylla för att kunna kandidera för en sådan position. Bland annat ålder (15+), gäller nästan i alla fall. Det finns ett formulär du kan fylla under om du är intresserad av att bli moderator eller admin. http://goo.gl/forms/pmIfsOQCJbFN27vE2
Kan ni bannlysa mig?

För att bli bannlyst skall du bryta mot våra spelregler, användarvillkor eller köpvillkor. Svaret är alltså Ja, vid fallet att du gör det.

Varför går det inte att logga in med 1.12.2?

Servern är installerad för Minecraft version 1.13 och därför går det endast att logga in med denna version samt högre.

Varför kan jag inte ansluta till servern?
Det kan finnas flera orsaker...
  • Dåligt nätverk kan leda till problem vid inloggning. Säkerhetskolla din nätverksanslutning och bredband via exempelvis bredbandskollen.se
  • Fel version av Minecraft kan innebära att servern ej har stöd för din typ av klient. Testa byt till den senaste uppdateringen av spelet.
  • Dåligt uppförande eller brott mot serverns spelregler/användarvillkor/köpvillkor kan innebära att du har blivit bannlyst och därför inte får spela på servern. Detta skall dock synas i form av ett felmeddelande när du försöker logga in.
  • Tekniska problem kan uppstå vid våran server. I ett sådant fall vilar orsaken på våran sida och då kan du inget göra. Vårt mål är att alltid fixa tekniska problem inom 60 minuter.
Varför blir jag kickad från Towny?

Du blir kickad på grund av du har loggat in med versionen 1.13.1, detta är något vi inte kan fixa i tillfället så vi rekommenderar att du loggar in med 1.13 istället för 1.13.1.

När är det evenemang?
Evenemang hålls varje Lördag kl 19.00 i Eventvärlden (/event).
Vem äger servern?
Emil Hällgren, "Emynoz" äger Minex Network och alla tillhörande tjänster. Kontakt sker via E-post till emynoz@minexnetwork.com
Hur tjänar jag spelpengar? (Guldmynt/Creative Coins/Parkour Poäng)
Hur gammal är servern?