Kontakta oss

Här finns det mesta du behöver, MEN!

Vi har försökt att klämma in all nödvändig information som de flesta ställs inför direkt på hemsidan för att förenkla support arbetet för vår personal, Men! Är det någonting som du undrar över, men ej fått svar på via hemsidan går det bra att kontakta oss via följande alternativ eller lägga en sökning och se om det finns en artikel gömd någonstans på vår webbplats med den information du söker.

Överklaga felaktig bannlysning

Om du anser att du har blivit felaktigt bannlyst kan du skicka in en blankett med en överklagan. Vi kommer att granska dina svar och sedan göra en utredning för att ta reda på om det du säger är trovärdigt eller inte. Detta tar vanligtvis inte längre än en dag efter att du har skickat in din överklagan. Vi kommer att kontakta dig med svaret om den har blivit godkänd eller inte.

Kontakta oss

Det är effektivt att skriva till en aktiv Moderator när du är inloggad på minecraft servern om du vill ha ett svar direkt. Kom ihåg att inte ge ut någon personlig information då detta sker offentligt.

Ett annat effektivt sätt är att kontakta oss via Discord. Skicka ett privat meddelande till en i vårt team eller skriv offentligt i kanelen #support om du ej behöver ge ut privat information.
Minex Discord

Du kan skicka ett E-post meddelande till oss om du känner dig mer bekväm med detta.
support@minexnetwork.com

Du kan alltid skriva till oss på Instagram eller lägga en öppen kommentar på ett av våra inlägg!
@minexnetwork

Följ oss på Twitter för att få uppdateringar om servern ligger nere. Du kan även tagga oss för att vi enkelt ska se vad du har för åsikter.
@networkminex

Vanliga frågor / FAQ

Ja, det går att betala via Swish.

För att göra detta väljer du Swish som betalmetod i kassan på Minex Store. Följ sedan instruktionerna för att fullfölja ditt köp.

Ja.

Det finns dock krav som vi förväntar oss att du ska uppfylla för att kunna kandidera för en sådan position. Bland annat att du ska ha mognat, gäller nästan i alla fall. Det finns ett formulär du kan fylla under om du är intresserad av att bli moderator. Länk till formuläret finns längst ned på följande sida: https://minexnetwork.com/staff/

Ja, men...

För att bli bannlyst skall du bryta mot våra spelregler, användarvillkor eller köpvillkor. En Administratör har också rätt att stänga av dig från servern under en begränsad period om de anser att du stör verksamheten eller andra användare.

Det kan finnas flera orsaker...

Dåligt nätverk kan leda till problem vid inloggning. Säkerhetskolla din nätverksanslutning och bredband via exempelvis bredbandskollen.se

Fel version av Minecraft kan innebära att servern ej har stöd för din typ av klient. Testa byt till den senaste uppdateringen av spelet.

Dåligt uppförande eller brott mot serverns spelregler/användarvillkor/köpvillkor kan innebära att du har blivit bannlyst och därför inte får spela på servern. Detta skall dock synas i form av ett felmeddelande när du försöker logga in.

Tekniska problem kan uppstå vid våran server. I ett sådant fall vilar orsaken på våran sida och då kan du inget göra. Vårt mål är att alltid fixa tekniska problem inom 60 minuter.

Evenemang anordnas vid olika tillfällen. Vanligtvis meddelar vi några dagar i förväg via exempelvis Discord, Sociala medier eller hemsidan. När du deltar i ett evenemang har du möjlighet att vinna olika priser.

Emil Hällgren, "Emynoz" äger Minex Network och har gjort det sedan starten 2014.

Minex Network grundades den 16 september 2014, och har bytt namn 2 gånger från Emynozcraft och Ultramine Network.