Support

Välkommen till Support.

Här finns det mesta du behöver, MEN!

Vi har försökt att klämma in all nödvändig information som de flesta ställs inför direkt på hemsidan för att förenkla support arbetet för vår personal, Men! Är det någonting som du undrar över, men ej fått svar på via hemsidan går det bra att kontakta oss via följande alternativ eller lägga en sökning och se om det finns en artikel gömd någonstans på vår webbplats med den information du söker.

Kontakta oss

Livechatta (Rekommenderas)
Använd Livechatten längst ned i högra hörnet för att enkelt komma i kontakt med oss. Denna metod rekommenderas starkt.
Skriva in-game

Skriv till en aktiv Moderator när du är inloggad på minecraft servern för att få ett svar direkt.

Discord

Kontakta någon hos oss via Discord om du har djupare frågor, vill föra en diskussion eller inte är i behov av akut support. Akuta ärenden kan även tas via Discord om personal finns tillgänglig.
Minex Discord

Epost

Du kan skicka ett E-post meddelande till oss gällande affärsförfrågningar eller donations/betal-komplikationer. Vi rekommenderar dock att detta tas via Discord istället med en Administratör.
support@minexnetwork.com

Instagram

Du kan alltid skriva till oss på Instagram eller lägga en öppen kommentar på ett av våra inlägg!
@minexnetwork

Twitter

Följ oss på Twitter för att få uppdateringar om servern ligger nere. Du kan även tagga oss för att vi enkelt ska se vad du har för åsikter.
@networkminex

Vanliga frågor / FAQ

Går det att betala via Swish?
Ja, det går att betala via Swish-appen. Instruktioner för hur du genomför en betalning via Swish finner du på startsidan för Minex Store, http://store.minexnetwork.com
Kan jag bli moderator/admin?
Ja. Det finns dock krav som vi förväntar oss att du ska uppfylla för att kunna kandidera för en sådan position. Bland annat att du ska ha mognat, gäller nästan i alla fall. Det finns ett formulär du kan fylla under om du är intresserad av att bli moderator. Länk till formuläret finns längst ned på följande sida: https://minexnetwork.com/staff/
Kan ni bannlysa mig?

För att bli bannlyst skall du bryta mot våra spelregler, användarvillkor eller köpvillkor. Svaret är alltså Ja, vid fallet att du gör det. En Administratör har också rätt att stänga av dig från servern under en begränsad period om de anser att du stör verksamheten eller andra användare.

Varför går det inte att logga in med 1.12.2?

Servern är installerad för Minecraft version 1.13 och därför går det endast att logga in med denna version samt högre.

Varför kan jag inte ansluta till servern?
Det kan finnas flera orsaker...
  • Dåligt nätverk kan leda till problem vid inloggning. Säkerhetskolla din nätverksanslutning och bredband via exempelvis bredbandskollen.se
  • Fel version av Minecraft kan innebära att servern ej har stöd för din typ av klient. Testa byt till den senaste uppdateringen av spelet.
  • Dåligt uppförande eller brott mot serverns spelregler/användarvillkor/köpvillkor kan innebära att du har blivit bannlyst och därför inte får spela på servern. Detta skall dock synas i form av ett felmeddelande när du försöker logga in.
  • Tekniska problem kan uppstå vid våran server. I ett sådant fall vilar orsaken på våran sida och då kan du inget göra. Vårt mål är att alltid fixa tekniska problem inom 60 minuter.
När är det evenemang?
Evenemang hålls varje Fredag kl 19.00 på planeten Svalo om ingenting annat meddelas. (Använd kommandot /svalo).
Vem äger servern?
Emil Hällgren, "Emynoz" äger Minex Network och alla tillhörande tjänster. Kontakt sker via E-post till emynoz@minexnetwork.com
Hur gammal är servern?

Minex Network grundades den 16 september 2014, och på grund av fysikens alla lagar är åldern i ständig rörelse från den dagen.