Personal

Minex har totalt 11 fina medarbetare.

Jobbet som staff på Minex innebär att se till så att reglerna följs, att våra plattformar hålls säkra och stabila. Så att ni som användare kan spela och ha roligt, varje dag. Här kommer information om vår personal!


EMYNOZ
ÄGARE

Hej, jag heter Emil och det är jag som driver Minex. När jag startade servern var jag en liten pojk som gick i högstadiet men idag går jag samhällsvetenskap på gymnasiet. Jag är alltså fortfarande en liten pojk haha. På fritiden umgås jag med mina vänner, eller så är jag ute och driftar i skogen. Annars sitter jag vid datorn och jobbar med det tekniska på servern - det som ingen annan än jag och Martin Pola tycker är roligt. Ha det underbart så hörs vi kanske på mailen!

LUKASHALLGREN
HEAD ADMIN

Stickiz

Personal / Event ansvarig

MR_ROBBIN
HEAD BUILDER

Stickiz

Byggteams ansvarig

NISSAN1111
HEAD MODERATOR

Stickiz

Mentor för Moderatorer

PANKIIS
MODERATOR

Stickiz

ANTON_B_G
MODERATOR

Stickiz

LUPPAN
MODERATOR

Stickiz

AMYZINQ
MODERATOR

Stickiz

BOSSEKULA
JUNIOR MODERATOR

Stickiz

ZACLUL
JUNIOR MODERATOR

Stickiz

ZEAQ
BYGGARE

Stickiz

Ansök till Minex Personal

Vi söker alltid fler medarbetare som kan vara med och göra våra plattformar till det bättre. Är du en av de som vi söker? Lämna in en ansökan idag. Vi besvarar inte alla ansökningar, utan endast de som går vidare. Det hjälper alltså inte att skriva till personal omgående och fråga om din ansökan, detta minskar endast sannolikheten att bli antagen.


PERSONAL

JUNIOR MODERATOR
Har i uppgift att besvara frågor, se till att communityn hålls ren och stabil. Upprätthålla regler och stänga av de användare som trotsar dessa.

MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support men har större behörigheter på servern. Kan t.ex. låsa upp kistor, bygga i städer och i spawn och lägga större bestraffningar.

HEAD MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support och samma behörigheter som Moderator. Har som uppgift att vara en lärare eller mentor för Moderatorer och Support.

BUILDER
Har i uppgift att bygga konstruktioner på servern. Exempelvis Spawn eller Evenemang. Byggare kan även lägga små bestraffningar om ingen Support eller Moderator är online.

HEAD BUILDER
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Byggare men har även som uppgift att ta in nya Byggare och leda byggteamet i byggprojekt.

ADMIN
Har som uppgift att se till att servern fungerar. Kan utföra större systeminstallationer och underhåll. Har en ledande roll i att utveckla servern. Behörighet till allt på servern.

HEAD ADMIN
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Administratör, men har även i uppgift att driva servern som en högra hand till Emynoz. Har ett stort ansvar för Minex.