Personal

Lista över personal på Minex Network

Jobbet som staff på Minex innebär att se till så att reglerna följs, att våra plattformar hålls säkra och stabila. Så att ni som användare kan spela och ha roligt, varje dag. Här kommer information om vår personal!


ADMIN TEAM

EMYNOZ
ÄGARE

LUKASHALLGREN
HUVUD ADMINISTRATÖR

VILDADJURET
ADMINISTRATÖR


BYGG TEAM

MR_ROBBIN
HUVUD BYGGARE

TECHOBIB
BYGGARE

BONAN33
BYGGARE


SUPPORT TEAM

NISSAN1111
HUVUD MODERATOR

OFFICIALMART
MODERATOR

MUFFSSON
MODERATOR

LUPPAN
MODERATOR

PANKIIS
MODERATOR

Ansök till Minex Personal

Vi söker alltid fler medarbetare som kan vara med och göra våra plattformar till det bättre. Är du en av de som vi söker? Lämna in en ansökan idag. Vi besvarar inte alla ansökningar, utan endast de som går vidare. Det hjälper alltså inte att skriva till personal omgående och fråga om din ansökan, detta minskar endast sannolikheten att bli antagen.


PERSONAL

JUNIOR MODERATOR
Har i uppgift att besvara frågor, se till att communityn hålls ren och stabil. Upprätthålla regler och stänga av de användare som trotsar dessa.

MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support men har större behörigheter på servern. Kan t.ex. låsa upp kistor, bygga i städer och i spawn och lägga större bestraffningar.

HEAD MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support och samma behörigheter som Moderator. Har som uppgift att vara en lärare eller mentor för Moderatorer och Support.

BUILDER
Har i uppgift att bygga konstruktioner på servern. Exempelvis Spawn eller Evenemang. Byggare kan även lägga små bestraffningar om ingen Support eller Moderator är online.

HEAD BUILDER
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Byggare men har även som uppgift att ta in nya Byggare och leda byggteamet i byggprojekt.

ADMIN
Har som uppgift att se till att servern fungerar. Kan utföra större systeminstallationer och underhåll. Har en ledande roll i att utveckla servern. Behörighet till allt på servern.

LEDARE
Styr hemsidan, discorden och minecraft servern. Ser till att Minex är Minex och fungerar korrekt.