Personal

Minex har totalt 8 fina medarbetare.

Jobbet som staff på Minex innebär att se till så att reglerna följs, att våra plattformar hålls säkra och stabila. Så att ni som användare kan spela och ha roligt. Alla som jobbar hos oss gör det ideellt för att de tycker att det är roligt.

EMYNOZ
ÄGARE

Stickiz

Systemansvarig

LUKASHALLGREN
ADMINISTRATÖR

Stickiz

Personalansvarig

ANTON_B_G
MODERATOR

Stickiz

AMYZINQ
MODERATOR

Stickiz

NISSAN1111
MODERATOR

Stickiz

ZACLUL
MODERATOR

Stickiz

MR_ROBBIN
BYGGARE

Stickiz

SYDIIS
BYGGARE

Stickiz

Ansök till Minex Personal

Vi söker alltid fler medarbetare som kan vara med och göra våra plattformar till det bättre. Är du en av de som vi söker? Lämna in en ansökan idag. Vi besvarar inte alla ansökningar, utan endast de som går vidare. Det hjälper alltså inte att skriva till personal omgående och fråga om din ansökan, detta minskar endast sannolikheten att bli antagen.


PERSONAL

SUPPORT
Har i uppgift att besvara frågor, se till att communityn hålls ren och stabil. Upprätthålla regler och stänga av de användare som trotsar dessa.

MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support men har större behörigheter på servern. Kan t.ex. låsa upp kistor, bygga i städer och i spawn och lägga större bestraffningar.

HUVUD MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support och samma behörigheter som Moderator. Har som uppgift att vara en lärare eller mentor för Moderatorer och Support.

BYGGARE
Har i uppgift att bygga konstruktioner på servern. Exempelvis Spawn eller Evenemang. Byggare kan även lägga små bestraffningar om ingen Support eller Moderator är online.

BYGGLEDARE
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Byggare men har även som uppgift att ta in nya Byggare och leda byggteamet i byggprojekt.

LEDNINGEN

ADMINISTRATÖR
Har som uppgift att se till att servern fungerar. Kan utföra större systeminstallationer och underhåll. Har en ledande roll i att utveckla servern. Behörighet till allt på servern.

HUVUD ADMINISTRATÖR
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Administratör, men har även i uppgift att driva servern som en högra hand till Emynoz. Har ett stort ansvar för Minex.