Personal

Minex har totalt 8 fina medarbetare.

Jobbet som staff på Minex innebär att se till så att reglerna följs, att våra plattformar hålls säkra och stabila. Så att ni som användare kan spela och ha roligt. Alla som jobbar hos oss gör det ideellt för att de tycker att det är roligt.

EMYNOZ
ÄGARE & GRUNDARE

LUKASHALLGREN
MODERATOR

Stickiz

NAMN
MODERATOR

Stickiz

THECLAYS_
MODERATOR

Stickiz

AQCINT
SUPPORT

Stickiz

WOWSS
SUPPORT

Stickiz

IMHUSET
SUPPORT

Stickiz

DEXUEL
SUPPORT

Stickiz

Ansök till Minex Personal

Vi söker alltid fler medarbetare som kan vara med och göra våra plattformar till det bättre. Är du en av de som vi söker? Lämna in en ansökan idag. Vi besvarar inte alla ansökningar, utan endast de som går vidare. Det hjälper alltså inte att skriva till personal omgående och fråga om din ansökan, detta minskar endast sannolikheten att bli antagen.


Personal ranker på Minex

SUPPORT
Har i uppgift att besvara frågor, se till att communityn hålls ren och stabil. Upprätthålla regler och stänga av de användare som trotsar dessa.

MODERATOR
Har samma arbetsuppgifter som Support men har större behörigheter på servern. Kan t.ex. låsa upp kistor, bygga i städer och i spawn och lägga större bestraffningar.

MODERATORS LEDARE
Har samma arbetsuppgifter som Support och samma behörigheter som Moderator. Har som uppgift att vara en lärare eller mentor för Moderatorer och Support.

BYGGARE
Har i uppgift att bygga konstruktioner på servern. Exempelvis Spawn eller Evenemang. Byggare kan även lägga små bestraffningar om ingen Support eller Moderator är online.

BYGGLEDARE
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Byggare men har även som uppgift att ta in nya Byggare och leda byggteamet i byggprojekt.

ADMINISTRATÖR
Har som uppgift att se till att servern fungerar. Kan utföra större systeminstallationer och underhåll. Har en ledande roll i att utveckla servern. Behörighet till allt på servern.

ADMINISTRATÖRS LEDARE
Har samma behörigheter och arbetsuppgifter som Administratör, men har även i uppgift att driva servern som en högra hand till Emynoz. Har ett stort ansvar för Minex.