Köpvillkor

Du medger till att du har läst och förstått innebörden samt accepterat dessa villkor när du genomför en donation eller ett köp till Minex Network via Minex Store eller via Swish till +46 070 539 39 18. Minex Network och dess ägare förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor.

Åldersgräns
För att skicka in en beställning av en vara hos Minex Network måste du ha fyllt 18 år, alternativt ha målsmans tillstånd. Vid fall där målsman ej medgivit till ett köp måste varan återbetalas omgående och användaren blockeras från att kunna använda de tjänster Minex Network erbjuder.

Ångerrätt/Återbetalning
För beställda varor hos Minex Network utgår ingen ångerrätt så fort varan har aktiverats. I det fall att ett köp där varan ej är aktiverad har man som kund ångerrätt i 14 dagar från och med den dag då köpet gjordes. Det enklaste sättet att göra anspråk på sin ångerrätt är att kontakta administrationen på Minex Network via Support i menyn här på hemsidan.

Ändringar/Förbättringar
Minex Network förbehåller sig rätten att ändra innehållet i ranker, paket och varor. Detta i syftet att ändra vår verksamhet i den riktning vi anser kommer att göra servern till en bättre plats att spela på. Detta kan ske utan förvarning.

Nedstängning
Rätten att stänga ner servern kommer alltid att vidhålla Minex Network och dess ägare. Om ett sådant beslut skulle fattas försvinner värdet i samtliga tjänster/varor. Återbetalning av varor eller tjänster kommer då ej att inträffa.

Rätten att bannlysa/blockera
Uppför du dig på ett vårdslöst sätt, mot andra eller mot serverns personal, bryter mot minecraft- eller discordserverns regler för hur tjänsten får användas eller hindrar Minex Network och dess ägare från att utveckla servern kommer du att bli bannlyst (blockerad) från att använda dessa. Samtliga användare har som skyldighet att följa våra regler oavsett om en har donerat eller ej.

Månadsvis betalning
När du betalar månadsvis kan du välja mellan att endast köpa per månad eller prenumerera på paketet för att då slippa gå in på sidan och betala manuellt när perioden har löpt ut. Prenumerationen är ej bindande och går att avsluta när som helst.

Ensamhetsrätt
Vi förbehåller oss rätten att vara ensamma om att sälja objekt eller produkter på Minex Network för icke-virtuell valuta. Att handla med spelare och tjäna ”riktiga” pengar eller göra förhandlingar med ”riktig” valuta i utbyte mot produkter eller saker på servern är ej tillåtet.

Betalmetod Swish
För varor beställda via Swish-appen kan tiden för varan att hinna aktiveras variera då dessa hanteras manuellt. Vårt mål är att alltid aktivera varor där Swish använts som betalmetod inom 60 minuter.

Betalmetod Paypal/Betalkort
För varor beställda via internetbanken Paypal tas en avgift på samtliga köp ut. Avgiften läggs till direkt i kundvagnen och är summan av 5% på ditt köp.


Senast uppdaterad: 2018-04-16 23:35
Senaste ändring: Betalmetod Swish