Servern stängs ner 30 september 2018

För fyra år sedan grundade jag servern. Och om bara några dagar kommer jag att stänga ner den. Det har varit jätteroligt att träffa er alla tusentals spelare, personal, samarbetspartners och vänner.

Jag kommer inte att fortsätta driva någon server, och därför blir detta lite av ett hejdå från min sida. Ni som donerat och köpt ranker, spelpengar, cratekeys osv. kommer självfallet ej återbetalas på grund av köpvillkor. Men jag vill ändå tacka er för att ni stöttat mig och servern, alla pengar som samlats in har använts för att utveckla servern, våra medarbetare och våra plattformar. Jag ska inte sticka under stolen med att jag har tagit ut lön, inga stora summor, men för det jobb jag har lagt ner är det en symbolisk summa jag tycker att jag har varit värd.

All personal (över 200 personer genom tiderna) vill jag tacka med hela mitt hjärta. Det hade inte varit möjligt att driva verksamheten utan er. Sena kvällar, ibland nätter, skoldagar, helger och ledig lovdagar har ni offrat för mig och servern vilket inte går betala igen. Ni har betytt det som servern är idag.

Jag har valt att stänga ner servern därför att jag har gått vidare i livet, det är inte samma sak som när jag var 12. Idag gör alla mina vänner andra saker, och jag är den enda som håller på med detta vilket gör att jag inte känner lika stort engagemang längre. Dessutom har mitt liv kommit i vägen, Jag går andra året på gymnasiet, pluggar för att bli polis eller lärare vilket gör att jag känner en hel del stress när servern är som ett barn för mig och det inte går ihop i vardagen. Det finns även mer, som är privat, men som har gjort att jag har övervägt att stänga ner.

Jag hoppas vi hörs i något annat sammanhang, för detta är inte slutet av mina upptåg 🙂
Vi hörs!

- Emil

Ladda ner våra världar

Towny v1 - Tropical Island


 

Towny v4 - Minetopia & Minex City